Un mural d'ametllers florits per visibilitzar el Centre de Documentació en Cooperació de la UIB

Presentació del mural per part de l’autor, Carles God 

Dia: dijous, 14 de febrer de 2019
Hora: 13 hores
Lloc: entrada de l’edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma 

El CD2 és un Centre de Documentació en Cooperació al Desenvolupament ubicat al campus UIB, al costat de l’edifici Ramon Llull. Va nèixer fruit d’una inciativa conjunta de la Universitat de les Illes Balears i el Govern de les Illes Balears. El CD2 depèn de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupamanet de la UIB (OCDS) i està gestionat pel Servei de Biblioteca i Documentació. Es tracta d’un centre de documentació (biblioteca especialitzada) en cooperació al desenvolupament.

Quan es va crear, l’any 2006, volia ser un espai referent en la difusió del coneixement d’aquest sector. Per aquest motiu, la col·lecció documental específica en cooperació al desenvolupament abraça tot tipus de matèries d’aquest sector: l’economia social, els països empobrits, el desenvolupament sostenible, els moviments migratoris, l’organització d’ONGD, els conflictes internacionals, la igualtat, etc.

A l’acte de demà, hi assistiran l'artista i autor del mural, Carles God; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; el doctor Antonio Fernández Coca, vicerector de Campus Digital i Transmèdia; Clara i Mercedes, tècniques del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB; Mar i Ruth, tècnica i directora de la l’OCDS de la UIB.

L’autor del mural, l’artista Carles God, explicarà perquè va decidir estampar a les parets (interior i exterior) del CD2 uns ametllers florits. 

Data de l'esdeveniment: 14/02/2019

Data de publicació: 13/02/2019