UIBTalent publica l'oferta d'estudis propis del curs acadèmic 2016-17

Ja es pot consultar el catàleg de màsters, postgraus i cursos d’especialització professional del nou curs acadèmic 

UIBTalent Formació Avançada, marca dels estudis propis oferts per la Universitat de les Illes Balears (UIB), ha publicat l’oferta de màsters, postgraus i cursos d’actualització professional vigent durant el curs acadèmic 2016-17.

El recull d’estudis propis de la UIB inclou una gran oferta formativa que comprèn des de màsters amb una activitat mínima de 60 ECTS fins a diplomes de 6 ECTS com a mínim, especialment destinats als professionals que no han accedit a la Universitat.

Tots els programes formatius que s’ofereixen s’han dissenyat de forma acurada, amb itineraris modulars i flexibles, tenint present la necessitat de fer-los compatibles amb les responsabilitats professionals o personals. A més, el Departament de Formació que gestiona els estudis propis —depenent de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB)—, posa a disposició dels interessats horaris i metodologies enfocats a compaginar la formació especialitzada amb la vida laboral.

En total s’ofereixen més de seixanta màsters, postgraus i cursos d’actualització professional, tant en modalitat presencial com a distància. L’equip d’UIBTalent posa a disposició dels futurs alumnes facilitats de pagament i bonificacions per a empreses.

Es pot consultar tota l’oferta d’estudis propis aquí

Data de publicació: 28/09/2016