UIBTalent ofereix més de seixanta estudis propis per a l'any acadèmic 2017-18

Ja es pot consultar el catàleg de màsters, postgraus i cursos d’especialització professional del nou curs acadèmic 

UIBTalent Formació Avançada, marca dels estudis propis oferts per la Universitat de les Illes Balears (UIB), ha publicat recentment l’oferta de màsters, postgraus i cursos d’actualització professional vigent durant el curs acadèmic 2017-18.

El recull d’estudis propis de la UIB inclou una gran oferta formativa que comprèn des de màsters, amb una càrrega lectiva mínima de 60 ECTS, fins a diplomes de 6 ECTS com a mínim, especialment destinats als professionals que no han accedit a la Universitat. En total s’ofereixen més de seixanta màsters, postgraus i cursos d’actualització professional, tant en modalitat presencial com semipresencial o a distància.

Per branques de coneixement s’ofereixen quinze cursos de Gestió d’Empreses, Economia i Turisme; onze cursos de Ciències i Ciències de la Salut; quatre cursos d’Arquitectura i Enginyeries; vint estudis d’Educació i Psicologia; cinc cursos relatius a Humanitats i sis estudis relacionats amb el Dret. El catàleg també inclou un interessant recull de tallers, amb itineraris formatius eminentment pràctics, i cursos d’idiomes per a estrangers.

Tots els programes formatius que s’ofereixen s’han dissenyat de forma acurada, amb itineraris modulars i flexibles, tenint present la necessitat de fer-los compatibles amb les responsabilitats professionals o personals. A més, el Departament de Formació que gestiona els estudis propis —depenent de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB)—, posa a disposició de les persones interessades horaris i metodologies enfocats a compaginar la formació especialitzada amb la vida laboral.

Així mateix l’equip d’UIBTalent posa a disposició dels futurs alumnes facilitats de pagament i bonificacions per a empreses. Es pot consultar tota l’oferta d’estudis propis al catàleg digital o bé amb el cercador de cursos de la pàgina web.  

Documents relacionats

Data de publicació: 13/07/2017