UIB i FELIB s'uneixen per fomentar les pràctiques d'estudiants universitaris en empreses i entitats locals

Aquesta iniciativa s’ha impulsat per acostar el talent universitari a les empreses i institucions d’àmbit municipal

La Universitat de les Illes Balears (UIB), la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) han celebrat avui una trobada per fomentar les pràctiques d’estudiants universitaris en les entitats i empreses locals.

Durant aquesta sessió informativa, en la qual han participat la senyora Maria del Mar Socias, directora del Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la FUEIB, i la vicerectora d’Estudiants de la UIB, doctora Rosa Isabel Rodríguez, la Universitat ha traslladat la possibilitat de formalitzar convenis de col·laboració amb les institucions municipals i les empreses locals amb la finalitat d’acollir estudiants universitaris.

Aquesta acció de foment de les sinergies entre les institucions universitàries i el món empresarial suposa una àrea de cooperació estratègica per la importància de les pràctiques externes que, a més d’aportar coneixements pràctics als universitaris, repercuteix positivament en l’economia local.

En la trobada hi han estat presents la secretària general de la FELIB, senyora Neus Serra, i altres representants municipals de nombrosos ajuntaments.

 

Data de publicació: 10/11/2017