Turistec i la Facultat de Turisme de la UIB presenten resultats i projectes conjunts

Dia: 21 d’octubre de 2015
Hora: 9.30 hores
Lloc: Aula de Graus de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma

La Facultat de Turisme de la Universitat de les Illes Balears i el clúster d'empreses tecnològiques dedicades al sector turístic (Turistec) fan un berenar de feina en què es presentarà el projecte de col·laboració formativa en tecnologia i turisme desenvolupat per ambdues entitats.

Per tercer any consecutiu, ambdues institucions han renovat el seu acord de col·laboració en la millora de la formació dels estudiants del grau de Turisme, a partir del qual les empreses associades a Turistec col·laboren en la formació dels estudiants de Turisme en el camp de les noves tecnologies aplicades al sector.

Durant l'acte es mostrarà un resum de les empreses que hi varen participar durant el curs 2014-15 i s'exposaran les noves línies de col·laboració per al curs 2015-16. 

Hi participaran el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat dels Illes Balears; el senyor Jaume Monserrat, president de Turistec; el doctor Bartolomé Deyà, degà de la Facultat de Turisme de la UIB; la doctora Elena Vila, directora de Turistec; i el senyor Carles Mulet, professor i coordinador del projecte. 

 

Data de l'esdeveniment: 21/10/2015

Data de publicació: 20/10/2015