Trobada amb les famílies de futurs alumnes de la UIB

Dia: dimarts, 9 de maig de 2017
Hora: 18 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos i seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera. 

La UIB organitza una trobada amb les famílies dels alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior per informar sobre l’oferta d’estudis de la UIB, la manera com s’hi accedeix i els programes d’acollida i mobilitat.

La trobada es farà presencialment a Mallorca el dimarts 9 de maig i per videoconferència a les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera.

Els objectius d'aquesta trobada són:

  • Donar a conèixer la UIB i proporcionar un primer contacte amb l’entorn universitari i les seves instal·lacions als pares i mares de futurs alumnes universitaris.
  • Informar sobre l’oferta d’estudis de la UIB i la manera com s’hi accedeix.
  • Informar sobre els serveis i les prestacions que ofereix la UIB.

A la jornada s’explicarà als interessats els requisits i procediments d'accés i admissió: prova de batxillerat per a l'accés a la Universitat (PBAU), preinscripció i matrícula, beques i ajuts; estudis de grau de la UIB; programes d'intercanvi i mobilitat; suport als alumnes: atenció personalitzada i assessorament acadèmic, programa d’acolliment, PROAP-UIB, borsa de treball, suport a persones amb necessitats especials, cursos de preparació per al grau...; recursos que tenen els futurs alumnes a l’abast: web, aules d’informàtica, biblioteques, préstec de portàtils...

Data de l'esdeveniment: 09/05/2017

Data de publicació: 05/05/2017