Tres alumnes de la UIB rebran ajuts econòmics del Club Rotary Palma Ramon Llull pel seu expedient brillant

Dia: dimarts, 5 de juny de 2012
Hora: 13 hores
Lloc: sala de juntes de Dret, edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma
 

El senyor Pedro Fornés, president del Club Rotary Palma Ramon Llull, lliurarà a tres alumnes de la Universitat de les Illes Balears els ajuts de matrícula que concedeix l’entitat. Es concediran dos ajuts de matrícula: d’una banda, l’ajut Sebastià Palmer, per a la Facultat de Dret i, d’altra banda, l’ajut Jaume Serra, per a la Facultat d’Economia i Empresa, a alumnes brillants d’aquests estudis de la UIB.

L’alumna que rebrà l’ajut Sebastià Palmer al millor expedient de la Facultat de Dret és Cristina Truyol Mas, qui rebrà 1.200 euros com a ajut de matrícula. L’ajut Jaume Serra, que s’atorgarà a la Facultat d’Economia i Empresa, es dividirà en dues aportacions econòmiques, una per a Bel Aina Campomar Pons, l’estudiant amb el millor expedient dels estudis d’Administració i Direcció d’Empreses, i una altra per a Cecilia Fernández Rosselló, l’alumna amb el millor expedient dels estudis d’Economia. Cada alumna rebrà un ajut econòmic de 600 euros.

També assistiran a l’acte de lliurament les senyores Carme Ozonas i Maria Àngels Peruchet, vídues dels senyors Sebastià Palmer i Jaume Serra, llicenciats en Dret i en Ciències Empresarials, respectivament, i ambdós membres del Club Rotary Palma Ramon Llull, respectivament; la doctora Margalida Payeras, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la  UIB; i el doctor Santiago Cavanillas, degà de la Facultat de Dret.

Documents relacionats

Data de publicació: 05/06/2012