Tornen les càpsules d'èxit professional

Les sessions comencen dia 18 de setembre i la inscripció a cada una és gratuïta

Les càpsules d’èxit professional tornen aquesta tardor amb noves sessions per millorar les competències com a treballador. Es presenten com una oportunitat per als assistents per adquirir coneixements sobre qüestions rellevants, com la marca personal, parlar bé en públic o obtenir els primers clients per a un projecte d’emprenedoria.

En un mercat cada vegada més competitiu, la clau és tenir cura de detalls com el currículum, l’oratòria o el pensament creatiu. És per això que reforçar encara més els teus punts forts o adquirir noves habilitats poden decantar la balança a favor teu si cerques feina, o si vols marcar la diferència entre el fracàs o l’èxit, si ara comences un projecte empresarial.

Les sessions començaran dia 18 de setembre amb un taller orientat a millorar el currículum i la carta de presentació. Aquesta primera càpsula comptarà amb la directora del Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP), Maria del Mar Socias, com a ponent. Serà a les 12 hores a l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda.

L’horari serà sempre el mateix per a la resta de càpsules, que s’allargaran fins al mes de novembre. A partir de febrer, es repetiran per a totes les persones interessades que no hagin pogut assistir a les sessions d’aquesta tardor.

Pel que fa als ponents, s’han seleccionat professionals reconeguts en els àmbits respectius i amb àmplia experiència. Entre ells figuren emprenedors d’èxit, docents de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i personal qualificat del DOIP.

Qualsevol persona de la comunitat universitària es pot apuntar a les sessions de manera gratuïta. No obstant això, ha de formalitzar la inscripció. A la pàgina web de les càpsules d’èxit professional trobarà tota la informació per confirmar l’assistència. Els tallers s’impartiran sempre que tinguin un mínim de set participants. La capacitat màxima per a cada activitat és de 25 persones.

Aquestes activitats estan organitzades pel DOIP i el Club d’Emprenedors de la UIB. A més, compten amb el suport del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI) i Enterprise Europe Network (EEN).

Data de publicació: 13/09/2019