Tornen al CampusEsport de la UIB les Estades Ludicoesportives i el CampusEsport Summer School

La inscripció és oberta fins dilluns, 25 de juny de 2012 

Les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB) acullen, el mes de juliol, les Estades Ludicoesportives 2012 i la III CampusEsport Summer School .

Totes les activitats les organitzen CampusEsport i l’àrea Fisicoesportiva de la UIB, i les coordinen monitors i directors de temps lliure, diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, llicenciats en els estudis d’INEF i professors d'anglès del British Council.

Estades Ludicoesportives 2012

Les Estades Ludicoesportives 2012 són un programa d’activitats per a nins de 2 a 12 anys que inclou jocs, danses, gimcanes i l’oportunitat d’aprendre diferents esports a través de formes de jugar. A més, els nins nascuts els anys 2000 i 2001 faran una hora diària d’anglès , impartida per professors del British Council, mentre que la resta del grup faran setmanalment activitats ludicoesportives en anglès. També s’ofereix la possibilitat de quedar a les guarderies i a dinar al menjador.

Es pot gaudir del mes complet o per quinzenes: del 2 al 13 de juliol o del 16 al 31 de juliol.

III CampusEsport Summer School

La Summer School és un campus per a nins de 12 a 16 anys que combina la pràctica de l’esport amb classes de natació, d’anglès i d’informàtica, i es realitza al CampusEsport de la UIB durant tot el mes de juliol. A primera hora del matí els nins faran natació i, després de berenar, classes d'anglès de dues hores de durada. En total faran al voltant de quaranta hores d'anglès.

Per a les dues activitats la inscripció és oberta fins dilluns, 25 de juny , i es pot formalitzar a la recepció de les instal·lacions esportives. Les places són limitades per a les dues activitats. Per al III CampusEsport Summer School en queden deu; per a les Estades Ludicoesportives no en queden per al grup d’infants nascuts el 2000 i 2001.

Data de publicació: 22/06/2012