Torna el cicle Cinema d'Autor amb la projecció de «Fiore gemello»

Hi assistirà la directora, Laura Luchetti 

Dia: dijous, 28 d’octubre de 2021
Hora: 19.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, Palma
Entrada de franc. Reservau la localitat a <sac@uib.cat> 

El cicle Cinema d’Autor presenta la pel·lícula Fiore gemello, un film de la directora Laura Luchetti, que també n’és la guionista. Organitza el cicle el Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, a través del Servei d’Activitats Culturals.

Atès que el cicle Cinema d’Autor celebra la seva quinzena edició, s’ha volgut dedicar íntegrament a dones cineastes. Es comptarà amb la presència de directores de diferents països que transmetran la seva visió del món, del cinema i de la vida.
 
Quinze anys d’un cicle on es presenten pel·lícules amb els directors, actors i guionistes, que parlen de la seva feina, de les vivències personals en el seu treball i ens conten anècdotes de l’obra que fan veure la pel·lícula des d’un altre punt de vista. Així es viu l’experiència cinematogràfica d’una altra manera.
 
La pel·lícula Fiore gemello és la història de dos joves a la fuga que són els protagonistes d’aquest drama italià sobre la immigració a Europa que va sorprendre tota la crítica del Festival de Toronto, on li varen concedir el premi FIPRESCI. A més, també va rebre dos premis de la secció oficial dels festivals de Londres i de Seattle l’any 2018.
 
Laura Luchetti és directora, guionista i productora. Ha fet pel·lícules naturalistes, com Fiore gemello, i altres de ficció. A part, també ha fet animació, que és un gènere que l’atreu molt, ja que li permet expressar, tal com ella mateixa diu, el seu costat «més amable, de somiadora». 

Data de l'esdeveniment: 28/10/2021

Data de publicació: 25/10/2021