Torna el Campus Cientificotècnic d'Estiu de la UIB

Setmana de pràctiques de caràcter científic i tècnic per potenciar l'interès per la ciència i la tecnologia per a alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat 

La Universitat de les Illes Balears organitza la sisena edició del Campus Cientificotècnic d’Estiu de la UIB, que es farà en dos torns: del 22 al 26 de juny i del 29 de juny al 3 de juliol de 2015.

Un total de 48 alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat que hagin cursat l’itinerari i la modalitat de ciències podran gaudir d’una setmana d’activitats científiques i tècniques al campus universitari, impartides per becaris col·laboradors de la Facultat de Ciències i de l’Escola Politècnica Superior de la UIB.

L’objectiu del Campus és potenciar l'interès dels joves estudiants per la ciència i la tecnologia i incentivar l'accés dels estudiants a les titulacions cientificotècniques. Aquesta és una iniciativa conjunta del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (POTU), el Vicerectorat d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, la Facultat de Ciències i l’Escola Politècnica Superior de la UIB.  

Data de publicació: 18/06/2015