Televisió de Mallorca i la UIB estrenen "Respostes", un programa de divulgació científica

CanalUIB

Respostes, un nou programa de divulgació científica que fa difusió de la tasca investigadora que es duu terme a la Universitat de les Illes Balears s’estrena dilluns, 21 de març de 2011, a Televisió de Mallorca. Respostes és un programa de cinc minuts de durada que s’emetrà de dilluns a divendres a les 19.55 hores.

El programa és fruit d’un conveni de col·laboració entre la UIB i Ràdio i Televisió de Mallorca que se signà amb l’objectiu de donar a conèixer els projectes de recerca de la Universitat, que fan referència a totes les branques del coneixement. Hotels sostenibles, envelliment, realitat virtual, cotxes intel·ligents, energies renovables o l’obesitat són alguns dels temes dels primers 12 capítols elaborats.

El primer dels programes està dedicat als aliments antioxidants. En concret es difondrà el treball del grup de recerca Litiasi Renal i Biomineralització, encapçalat pel doctor Fèlix Grases, que ha inclòs la llavor del raïm a les galletes Quely perquè hi aporti elements antioxidants i cardiovasculars.

Documents relacionats

Data de publicació: 21/03/2011