Telefònica convida els estudiants de la UIB a participar en el programa de beques Talentum per a projectes tecnològics i innovadors

Acte de presentació al campus universitari 

Dia: dimecres, 31 d’octubre de 2012
Hora: de 10.45 a 12.30 h
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma. 

El senyor Javier Castro, director territorial Est de Telefònica, el senyor Chema Alonso, mentor de Talentum, i la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas, presenten el programa de beques Talentum als estudiants de la UIB.

Hi poden optar els estudiants universitaris amb una idea tecnològica innovadora, ja que el programa ofereix beques perquè els emprenedors socials puguin desenvolupar la seva idea. Es tracta d'un programa itinerant que ja ha passat per altres universitats, i que és una oportunitat per facilitar la innovació i la generació de projectes relacionats amb les tecnologies de la informació i la mobilitat.

Poden optar a aquesta beca estudiants de tots els cursos i carreres, tot i que tenen prioritat els que cursin carreres tecnològiques.

Telefònica està fent una gira presencial en un grup d’universitats seleccionades vinculades a la xarxa de càtedres Telefònica, com és el cas de la UIB, que disposa de la Càtedra Telefònica de Sanitat Digital i Turisme Sostenible

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 31/10/2012

Data de publicació: 30/10/2012