Tecnologia de la UIB al servei de la innovació turística

El projecte Innovattion Spain s’ha presentat a la fira internacional de turisme FITUR 

Un equip d’investigadors del grup de recerca en Arquitectura i Comportament de Sistemes Informàtics i Comunicacions (ACSIC) de la Universitat de les Illes Balears treballa en el desenvolupament de la tecnologia que farà possible el projecte Innovattion Spain, que té com a objectiu crear una plataforma a Internet per donar visibilitat a les agrupacions empresarials innovadores en l’àmbit turístic.

El projecte, que s’ha presentat en el marc de la fira internacional de turisme FITUR, és una iniciativa del clúster de tecnologies de la informació i la comunicació aplicades al turisme TURISTEC, i té el finançament del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Innovattion Spain ha de ser un servei d’Internet que permeti donar visibilitat a les agrupacions empresarials innovadores en l’àmbit turístic, la seva activitat i el potencial de l’oferta agregada per tots els membres d’aquesta plataforma col·laborativa. D’aquesta manera, es permetrà la generació de sinergies i augmentarà les possibilitats de negoci i promoció.  

Data de publicació: 22/01/2016