Tech-days Ocupació. Un fòrum d'ocupació que connecta empreses amb estudiants i titulats d'enginyeries

Inauguració
Dia: dimecres, 10 de maig de 2017
Hora: 12 hores
Lloc: hall de l'edifici Anselm Turmeda, campus universitari, Palma

Posar en contacte empreses amb estudiants i titulats de tots els estudis de l'Escola Politècnica Superior de la UIB, sobretot Informàtica, Telemàtica i Matemàtiques, és l’objectiu del Tech-days Ocupació, un fòrum d’ocupació adreçat específicament al perfil de les enginyeries.

Hi participaran prop d’una vintena d'empreses del sector de la informàtica de les Illes Balears que oferiran als estudiants l’oportunitat de complementar i millorar la seva formació i descobrir noves tecnologies informàtiques.

Tech-days Ocupació s’emmarca dins les activitats del Tech-days de l'EPS, un programa de sessions formatives impartides per professionals d’informàtica de les empreses més importants del sector de la informàtica de les Illes Balears. 

A la inauguració hi intervindran el vicerector d'Innovació i Transferència, doctor Jordi Llabrés; la directora de l'Escola Politècnica Superior, doctora Loren Carrasco; el director de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), doctor Luis Vegas; i la directora del Departament d'Orientació i Inserció Professional (DOIP), senyora Maria del Mar Socias.

Data de l'esdeveniment: 10/05/2017

Data de publicació: 05/05/2017