Taula rodona: «El desenvolupament humà sostenible en la investigació i la transferència. Un element més del nou sexenni de transferència»

L'OCDS organitza l'onzena sessió del cicle de sessions monogràfiques sobre l'Agenda 2030 amb la participació d'Aina Calvo, José Antonio Sanahuja i Daniel López Codina 

Dia: dijous 21 de febrer de 2019
Hora: 12 hores
Lloc: Aula SAL05a, edifici Antoni Maria Alcover i Sureda, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la taula rodona «El desenvolupament humà sostenible en la investigació i la transferència. Un element més del nou sexenni de transferència», que comptarà amb les intervencions de: 

  • Aina Calvo, directora de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID): «La cooperació espanyola en el marc de l’Agenda 2030».
  • José Antonio Sanahuja, director de la Fundación Carolina: «La Agenda 2030: conocimiento y ética universalista para el progreso humano».
  • Daniel López Codina, professor titular del Departament de Física de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i de l'Escola Superior d’Agricultura de Barcelona: «Investigació per al desenvolupament humà: un treball imprescindible».

Les universitats espanyoles s’han compromès a generar i transferir coneixement compromès amb el desenvolupament sostenible, en el marc dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.  Aquest activitat, que forma part del Cicle de sessions monogràfiques de l'Agenda 2030, organitzat per l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, pretén reforçar el compromís de la comunitat universitària de la UIB amb l'Agenda 2030.  

Data de l'esdeveniment: 21/02/2019

Data de publicació: 08/02/2019