Taula rodona «Democràcia participativa i administració pública: situació actual i reptes de futur»

Dia: divendres, 1 de febrer de 2019
Hora: 16.30 hores
Lloc: Sala de Graus d'Economia de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos 
  

Tindrà lloc la taula rodona «Democràcia participativa i administració pública: situació actual i reptes de futur», oberta i gratuïta, amb la participació de Montserrat Berini, Joan Subirats i Manuel Villoria. L'acte es podrà seguir per streaming al Canal UIB.

La senyora Montserrat Berini és llicenciada en Dret i màster en Mediació de Conflictes; en l’actualitat ostenta el càrrec de directora general de Transparència del Govern de les Illes Balears. Per la seva banda el senyor Joan Subirats és catedràtic de Ciències Polítiques, especialista en gestió pública, professor universitari i col·laboradors de diversos mitjans de premsa escrita. Finalment, el senyor Manuel Villoria és catedràtic de Ciència Política i de l’Administració, llicenciat en Dret i Filosofia i Lletres i autor de més de cent publicacions sobre administració pública i ètica administrativa.

Aquesta activitat s’emmarca dins del mòdul III, ‘Organització i Actuació del Sector Públic. El nou Rol de la Ciutadania’ del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), ofert per la Universitat de les Illes Balears a través d'UIBTalent Formació Avançada, amb la col·laboració del Consell Insular de Mallorca i de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears.  

Data de l'esdeveniment: 01/02/2019

Data de publicació: 25/01/2019