Taller de preparació de monòlegs científics

L’Associació de Joves Investigadors de la UIB forma els alumnes, investigadors i professors que es vulguin presentar al concurs internacional de monòlegs científics FAMELAB 

Dia: dissabte, 10 de gener de 2015
Hora: 11 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma  

La Universitat de les Illes Balears col·labora amb l’Associació de Joves Investigadors de la UIB (JOINUIB) en l’organització d’un taller de formació per preparar monòlegs científics. El taller està destinat a alumnes, investigadors i professors que vulguin participar en el concurs internacional de monòlegs científics FAMELAB.

El concurs FAMELAB és una iniciativa que es porta a terme en més de 25 països d’arreu del món i que cerca trobar noves veus de la ciències que divulguin la recerca de manera entretinguda i rigorosa a través de monòlegs de tres minuts. Hi poden participar estudiants, investigadors i professors residents a Espanya a través d’un vídeo en el qual expliquin, sense presentacions, una història de ciència que captivi el públic. La fase de selecció del concurs romandrà oberta fins al 3 de febrer de 2015.

Al llarg de la jornada s’explicarà la dinàmica del concurs i s’ensenyaran les tècniques principals per preparar un monòleg. A més, es descobriran els trucs més útils a l’hora d’enfrontar-se al públic.

Aquesta iniciativa compta també amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el British Council.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/01/2015

Data de publicació: 08/01/2015