Taller de fotografia a Menorca: «La biodiversitat comença a casa: fotografia conservacionista»

Curs en el marc de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei amb la col·laboració de la UIB

Tindrà lloc a Maó el taller de fotografia «La biodiversitat comença a casa: fotografia conservacionista», en el marc de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei, que compta amb la col·laboració de la UIB. El curs s'impartirà els dies 23 i 24 de març de 2018.

Aquest curs té per objectiu que els ciutadans coneguin la vida silvestre que els envolta, just allà on viuen, l’observin i la fotografiïn tot seguint unes mateixes pautes per a tothom, a fi d’aconseguir un aspecte homogeni de les fotografies. Pretén fomentar projectes fotogràfics de conservació i conscienciació de la biodiversitat d’una manera extraordinàriament didàctica i respectuosa amb el medi ambient.

El curs l'impartiran els fotògrafs de natura Miquel Àngel Gual, Luis Alberto Domínguez i Joan Marquès Faner (coordinador), membres de la Societat d'Història Natural de les Illes Balears i impulsors del projecte WhiteLife Photography. Està previst que el curs sigui impartit en dues sessions ben diferenciades però molt relacionades entre si. La primera sessió se centrarà en exposicions del professorat sobre la fotografia de conservació de la biodiversitat tot introduint la tècnica necessària per dur-la a terme. Les exposicions aniran acompanyades de demostracions pràctiques in situ i el comentari de fotografies per tal de promoure la participació activa dels participants. La segona sessió està previst que sigui una sortida al camp on els participants puguin posar en pràctica els coneixements assolits a la primera sessió, assessorats, guiats i acompanyats en tot moment pels professors, que els ajudaran a aconseguir la tècnica necessària per prendre les fotografies de conservació que els alumnes hagin decidit realitzar.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/03/2018

Data de publicació: 12/02/2018