T'ajudam a decidir el teu futur

Professors i alumnes de la Universitat de les Illes Balears presenten l’oferta d’estudis de grau als futurs estudiants  

L’objectiu del programa T’ajudam a decidir és donar a conèixer l’oferta d’estudis de la UIB als futurs estudiants, principalment alumnes de 4t d’ESO, batxillerat, FP, i a qualsevol altra persona que hi estigui interessada. En aquestes presentacions, els futurs alumnes de grau podran resoldre els dubtes i inquietuds que tenen, de manera que els serà més fàcil triar els estudis universitaris.

El programa està estructurat en quinze sessions informatives sobre els estudis de grau que ofereix la UIB, que aniran a càrrec de professors i alumnes de la Universitat. El divendres 6 de novembre serà la primera sessió i les altres dues seran els divendres següents, el 13 i el 20 del mateix mes.

A conseqüència de la situació sociosanitària provocada per la COVID-19, aquestes sessions es faran en format virtual. Podeu consultar-ne el calendari i emplenar-ne la inscripció al web <http://seras.uib.cat/ajudam>.

T’ajudam a decidir s'inclou en les activitats Seràs UIB, del Programa d’orientació i transició a la Universitat (PortUIB). El Vicerectorat d’Estudiants de la UIB i la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, a través de PortUIB, treballen conjuntament en el disseny i realització d'activitats per facilitar als futurs alumnes de la UIB la transició cap als estudis superiors, donar suport a les famílies i millorar la comunicació amb els centres educatius de les Illes Balears.

 

 

Data de publicació: 05/11/2020