Summer School on Complex Socio-Technical Systems

L’IFISC organitza una escola d'estiu per formar els futurs investigadors en el camp dels sistemes socials i econòmics 

La ciència de la complexitat és una eina indispensable per a la recerca en sistemes socials o econòmics. Les noves tecnologies permeten per primera vegada obtenir una quantitat ingent de dades que permeten explorar les interaccions humanes així com els comportaments financers.

Amb l'objectiu d'oferir formació a futurs investigadors en aquests camps, del 4 al 8 de setembre l’IFISC (UIB-CSIC), juntament amb l’Associació per a l'estudi de Sistemes Complexos Sociotecnològics (COMSOTEC), organitza l'escola d'estiu Complex Socio-Technical Systems. El curs es dividirà en quatre seccions que donaran una àmplia visió del que són els sistemes sociotècnics: Models epidemiològics, per Marco Ajelli (Bruno Kessler Foundation, Itàlia), Anàlisi de dades massives (big data), per Bruno Gonçalves (Big Data Center, EUA), Modelització de sistemes socials, per Andreas Flache (Dept. Sociology, Netherlands) i Sistemes econòmics, per Stefano Battiston (Institut für Banking and Finance, Suïssa). Els assistents al curs podran presentar les seves recerques en format pòster o amb una petita xerrada.

El procés de matrícula seguirà obert fins al 31 de juliol a la pàgina web de l'escola d’estiu: https://sociocomplex2017.ifisc.uib-csic.es/ 

Data de publicació: 11/07/2017