Sostenibilitat i innovació en el sector vitivinícola

L'INAGEA i Alfatec Ingeniería organitzen una jornada tècnica al ParcBIT 

L’Institut d’Investigacions Agroambientals i d’Economia de l’Aigua (INAGEA) de la Universitat de les Illes Balears i Alfatec Ingeniería són els organitzadors de la jornada tècnica Sostenibilitat i Innovació en el sector vitivinícola, que ha tingut lloc al ParcBIT el dimarts 26 d’abril.

Durant la jornada s’han tractat aspectes com són els efectes del maneig del sòl en la seva microbiota i les malalties de la fusta; la reducció de l’ús de sulfurós sense perdre qualitat o l’ús de llevats no Saccharomyces per al control de l’acidesa; les estratègies per a l’adaptació de la vinya al canvi climàtic, i el disseny i la construcció de cellers sostenibles; els ajuts al sector vitivinícola, i el present i futur del vi mallorquí.

El director de l’INAGEA, doctor José M. Escalona; el director general d’Alfatec Ingeniería, senyor Justo Banegas, i el director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural del Govern de les Illes Balears, senyor Fernando Fernández, han intervingut en la inauguració de la jornada. 

Data de publicació: 26/04/2022