Sisena sessió: "#Ni Una Menys des de l'Amèrica Llatina al món. La revolució serà feminista o no serà" en el marc de l'Agenda 2030

Objectiu de desenvolupament sostenible #ODS5: Aconseguir la igualtat de gènere i apoderar totes les dones i les nines

Dates: 13 i 14 de juny de 2017
Horari: de les 16.30 a les 20.30 hores
Lloc: aula 27 de l'edifici Sa Riera (c/ de Miquel dels Sants Oliver 2, Palma) 

Públic:
Dirigit a la comunitat universitària, comunitat en general i persones que treballin directament en intervenció social.

Docents:
Karina Bidaseca, coordinadora del programa SUD-SUD/CLACSO (Argentina).

Andrea Beltramo, col·laboradora externa del programa “Estudis sobre “postcolonialitat, pensament fronterer i transfronterer en els estudis feministes” de la Universitat Nacional de San Martín (UNSAM) i periodista de Derrocando a Roca (Argentina).

Dues trobades, de quatre hores cadascuna, per treballar articles de premsa, audiovisuals, obra gràfica i textos vinculats a la temàtica amb dinàmiques participatives, grupals i amb recursos d'accés a persones amb diferents formació i trajectòries, per analitzar des dels camps artístics, activistes i intel·lectuals els moviments feministes mundials.

A partir de comprendre les diferències entre les dones com a font de poder, un moviment de dones negres, indígenes, camperoles, migrants, trans, LGBT, treballadores sexuals, mares abolicionistes… va aconseguir articular amb la seva presència totes les lluites darrere d'un qüestionament a la vella política representativa (sostinguda pels partits i sindicats).

Més informació i inscripcions

Data de l'esdeveniment: 13/06/2017

Data de publicació: 08/06/2017