Sessions informatives per al professorat nouvingut a la UIB

L'Oficina de Suport a la Docència posa en marxa un pla d'acollida per ajudar els nous professors que s'han incorporat a la UIB recentment, amb l'objectiu de millorar la qualitat de la docència

L'Oficina de Suport a la Docència de la Universitat de les Illes Balears ha posat en marxa un pla d'acollida al professorat, per facilitar el procés d'incorporació del professorat i donar-los a conèixer les possibilitats que ofereix la Universitat per desenvolupar la seva tasca docent.

Aquest pla d'acollida s'ha iniciat amb un conjunt de sessions informatives per al personal docent i investigador contractat en la convocatòria de gener de 2018 i per a tots els professors nouvinguts contractats en convocatòries anteriors que hi puguin estar interessats.

Les sessions han tingut lloc al campus universitari i a les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera els dies següents:

  • 29 de gener: Seu universitària d'Eivissa i Formentera.
  • 8 de febrer: edifici Antoni M. Alcover i Sureda.
  • 9 de febrer: edifici Antoni M. Alcover i Sureda.
  • 9 de febrer: Seu universitària de Menorca.

Oficina de Suport a la Docència

La UIB duu a terme els darrers anys una sèrie d'accions per millorar la qualitat de la docència. Un pilar bàsic és la millora de la gestió acadèmica que fan els equips directius dels centres i els professors, que ha augmentat amb escreix els darrers anys a causa dels canvis legislatius de l’ordenació dels ensenyaments universitaris.

A la UIB hi ha un conjunt de serveis que són transversals a totes les activitats de gestió acadèmica del professorat. Per tal de coordinar i conjuntar els esforços de tots aquests serveis, s'ha creat l'Oficina de Suport a la Docència, com a oficina central per facilitar i millorar el suport a la docència.

Data de publicació: 12/02/2018