Seràs UIB, més que mai a prop de tu!

2.200 participants en les Jornades de Portes Obertes i 800 a les xerrades de mares i pares sobre la nova programació virtual del Programa dOrientació i Transició a la Universitat (PortUIB)

El confinament no ha aturat les ganes de fer feina de Seràs UIB. El portal per als futurs estudiants de la Universitat de les Illes Balears s’ha servit de l’entorn digital per continuar la tasca de promoció, orientació i assessorament dels estudis universitaris. En poc temps, hi ha adaptat els recursos, tècniques d’estudi i activitats, com el Ciència per a Tothom, amb el Joc d’escapada en línia o els Experiments a casa.

Traslladar la programació del campus al món digital és un repte que PortUIB ha superat amb bona nota. Ha aplegat 2.200 participants a les Jornades de Portes Obertes en format virtual, en què han pogut conèixer els estudis de grau que ofereix la UIB, i fins a 800 pares i mares a les Xerrades virtuals d’orientació sobre les etapes de primària, secundària i de continuació dels estudis postobligatoris. A més, els darrers mesos ha fet 33 sessions de presentació dels estudis que ofereix la UIB, sessions informatives complementades amb tallers sobre beques, programes de mobilitat i altres serveis i recursos destudi i d’orientació.

Programació d’estiu  

Al mes de juny, Seràs UIB ha programat un ampli ventall d’activitats i també ofereix recursos d’orientació virtuals nous, que es poden consultar a l’espai web Ara més que mai estam a prop teu! 

Algunes de les activitats són el III Campus Humanisticosocial d’Estiu, el XI Campus Cientificotècnic d’Estiu o la Diada Virtual Petits Científics, tots tres amb inscripció oberta fins al 12 de juny. A més, hi ha disponibles eines virtuals, com les infografies o els qüestionaris sobre orientació educativa, gestió de l’estudi i tècniques per adquirir competències per a l’èxit professional, jocs com Coneix la prehistòria i material per pintar per als infants, activitats que combinen diversió i aprenentatge amb l’objectiu que tothom conegui la UIB des de ca seva.

Data de publicació: 10/06/2020