Seminari La Geografia de les Muntanyes de l'Atles

L'INAGEA i el grup de recerca MEDhyCON organitzen un seminari dedicat a l'estudi d’aspectes naturals, socials, econòmics i al potencial turístic d'aquesta regió del Marroc 

L'Institut d'Investigacions Agroambientals i d'Economia de l'Aigua(INAGEA) i el grup de recerca MEDhyCON organitzen el seminari La Geografia de les Muntanyes de l'Atlas, Marroc, que tindrà lloc els dies 1 i 2 de juliol.

Hi participaran el professor Yahia El Khalki, expert en geoturisme i geoparcs, assessor de Nacions Unides i degà de la Facultat de Lletres i Ciències Humanes de la Universitat Soldà Moulay Slimane (Marroc), i la professora Hanane Reddad, professora de Geografia Física d'aquesta mateixa facultat.

La primera sessió, el dia 1 de juliol, es durà a terme a l’edifici Antoni Maria Alcover i Sureda, del campus universitari, i la segona, el dia 2 de juliol, a Ca n'Oleo.

El programa de les sessions tracta aspectes naturals, socials, econòmics i el potencial turístic de la regió marroquina de l'Atles. Igualment, també és una bona oportunitat de generar sinergies entre el món acadèmic, social i empresarial de les Illes Balears i Marroc.

El seminari es fa amb la col·laboració de la Universitat Soldà Moulay Slimane, amb la qual el grup de recerca MEDhyCON ha desenvolupat projectes de cooperació científica els darrers anys.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 01/07/2019

Data de publicació: 21/06/2019