S'agilitzaran els tràmits d'estrangeria per a estudiants, professors i investigadors que vénen de fora. Reunió amb la delegada del Govern

Teresa Palmer ha rebut una representació de la Universitat de les Illes Balears amb l'objectiu d'agilitzar els tràmits d'estrangeria per a estudiants  professors i investigadors que vénen de fora

La delegada del Govern s’ha reunit aquest  migdia amb una representació de la Universitat dels Illes Balears encapçalada pel rector, Llorenç Huguet,  amb l'objectiu d'agilitzar els tràmits de l'Oficina d’Estrangeria per a estudiants, professors i investigadors que vénen de fora.

La trobada s’ha celebrat a la seu de  la Delegació del Govern a les Illes Balears i ha servit per apropar més la UIB a la Delegació i a Estrangeria a l'hora de tramitar autoritzacions per a ciutadans extracomunitaris que es troben treballant o estudiant a la UIB. Així mateix, també s’ha acordat elevar al Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació la necessitat d'homogeneïtzar la gestió dels visats d'aquestes persones.

Ambdues mesures tenen l’objectiu de potenciar la internacionalització de la Universitat de les Illes Balears .

Juntament amb la delegada del Govern i el rector de la UIB, a la reunió també hi han assistit la directora de l'àrea de Treball i Immigració de l'Administració General de l'Estat, Carla Mercè, la cap de l'Oficina d'Estrangeria, María Jesús Dapena, el cap del Servei de Relacions Internacionals de la UIB, Ricardo Sagrera, i el cap del Servei de Nòmines i Seguretat Social de la UIB, Gaspar Pizà.

Documents relacionats

Data de publicació: 06/11/2013