Roda informativa: la directora de cinema Judith Colell presenta el seu film "53 dies d'hivern" (2007) al IV Cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Roda informativa:
Dia: dimecres, 23 de març de 2011
Hora: 12.30 hores
Lloc: Sala Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

La directora de cinema Judith Colell atendrà els mitjans de comunicació interessats per parlar sobre la pel·lícula 53 dies d’hivern (2007), i la inclusió del film en el IV Cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, que organitza el Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la UIB amb la col·laboració del Cinema Augusta i el suport de la Caixa.

També hi assistiran el senyor Xavier Picó, representant de la Caixa; i la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

Projecció cinematogràfica:
Dia: dijous, 24 de març de 2011
Hora: 20.30 hores
Lloc: Sala Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma

La directora de cinema Judith Colell presentarà i comentarà el film 53 dies d’hivern (2007) en el marc de la quarta temporada del cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració del Cinema Augusta i el suport de la Caixa.

Judith Colell (Barcelona, 1968) és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i té el Certificate in Film per la Universitat de Nova York. Actualment, cursa el programa de doctorat en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat com a directora a El domini dels sentits, Nosaltres i 53 dies d’hvern. El 1996 el curtmetratge Escrit a la pell va ser nominat al premi Goya al millor curtmetratge de ficció. El 2010 codirigeix amb Jordi Cadena Elisa K, Premi Nacional de Cultura 2011 de la Generalitat de Catalunya, Premi Sant Jordi 2011 a la Millor Actriu a Aina Clotet i Premi Especial del Jurat del Festival de Sant Sebastià 2010. També és professora de Direcció Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Ramon Llull.

53 dies d’hivern (2007) és l'aventura existencial d'uns personatges als quals la vida dóna l'esquena i ja no els segueix. Cadascun haurà d'enfrontar-se a les seves pròpies pors i frustracions i cercar per ells mateixos les respostes a totes les preguntes. La història comença quan tres personatges coincideixen una nit d'hivern en una parada d'autobús i assisteixen a l'abandonament d'un gos.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 23/03/2011

Data de publicació: 22/03/2011