Roda informativa i presentació pública de l'"Anuari de l'educació de les Illes Balears 2010"

Dia: dijous, 16 de desembre de 2010
Hora: 17.30 h (roda informativa)
Lloc: sala d’actes de la Cambra de Comerç de Palma,
c/ de l’Estudi General, 7, Palma

Tindrà lloc la roda informativa de presentació de l’Anuari de l’educació 2010, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya, a través d’un conveni amb la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

L’Anuari l’han dirigit el doctor Martí March, catedràtic de Teoria i Història de l’Educació i vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària, i el Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social, GIFES, de la UIB.

Hi seran presents el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, i el doctor Martí March.

Dia: dijous, 16 de desembre de 2010
Hora: 19.30 h
Lloc: sala d’actes de la Cambra de Comerç de Palma

L’acte oficial de presentació tindrà lloc el mateix dijous, a les 19.30 hores, a la Cambra de Comerç de Palma.

Hi seran presents el senyor Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears; el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; el doctor Martí March, catedràtic de Teoria i Història de l’Educació i vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/12/2010

Data de publicació: 15/12/2010