Roda informativa: Presentació de l'Anuari de l'educació 2012 a Menorca

Roda informativa
Dia: divendres, 15 de febrer de 2013
Hora: 17 hores
Lloc: Cercle Artístic de Ciutadella, Menorca

Tindrà lloc la roda informativa de presentació de l’Anuari de l’educació 2012, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

L’Anuari l’han dirigit el doctor Martí March, catedràtic de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia Social,  i el Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social, GIFES, de la UIB.

Hi seran presents el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, i el doctor Martí March, director de l’Anuari, a més d’alguns autors dels articles de la publicació.

Presentació pública
Dia: divendres, 15 de febrer de 2013
Hora: 20 hores
Lloc: Cercle Artístic de Ciutadella, Menorca

L’acte oficial de presentació tindrà lloc el mateix divendres a les 20 hores, al Cercle Artístic de Ciutadella.

Hi seran presents el senyor Rafel Triay, delegat de Caixa Colonya a Ciutadella; el senyor Julián Hernández, delegat territorial d’Educació a Menorca; el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; el doctor Martí March, catedràtic de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia Social; i el doctor David Pons, vicerector d'Economia i Seus Universitàries de la Universitat de les Illes Balears. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 15/02/2013

Data de publicació: 13/02/2013