Roda informativa: La directora Mireia Ros presenta la seva pel·lícula "El triomf" al V Cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Roda informativa:
Dia: dijous, 24 de novembre de 2011
Hora: 12 hores
Lloc:
Sala Augusta, avinguda de Joan March, 2, Palma

La directora de cinema Mireia Ros atendrà els mitjans de comunicació interessats per parlar sobre la pel·lícula El triomf, i la inclusió del film en el V Cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, que organitza el Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la UIB amb la col·laboració del Cinema Augusta i el suport de la Caixa.

També hi assistiran el senyor Xavier Picó, representant de la Caixa; i la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

El cicle Cinema d’Autor a l’Augusta permet al públic entrar en contacte amb el director per intercanviar punts de vista sobre una pel·lícula seva que es projecta a la Sala Augusta.

Projecció cinematogràfica:
Dia: dijous, 24 de novembre de 2011
Hora: 20.30 hores
Lloc:
Sala Augusta, avinguda de Joan March, 2, Palma

La directora de cinema Mireia Ros presentarà i comentarà el film El triomf en el marc de la cinquena temporada del cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració de la Sala Augusta i el suport de la Caixa.

Mireia Ros comença a dirigir després d’una àmplia experiència com a actriu de cinema, teatre i televisió. El 1992 funda la productora Bailando con Todos, amb la qual fa tots els seus projectes. Debuta en la direcció i el guió amb La moños (1996), que conta la llegenda d’un personatge popular dels anys 30 de les Rambles de Barcelona, vist a través de la imaginació de dues nines. El film va ser nominat als premis Goya de 1998 per la millor direcció novella. L’any 2006 dirigeix El triomf, que té diversos premis i nominacions, entre els quals destaquen els premis al millor actor (Juan Diego) i a la millor música (Johnny Tarradellas) del Festival de Màlaga de 2006, a més de nombroses nominacions als premis Barcelona.

El triomf (2006) està ambientada en un poble marginal dels anys 80 i conta la història d’un grup de joves que miren de sobreviure fent front a la dura realitat mentre tracten de fer realitat el somni de triomfar en el món de la rumba.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/11/2011

Data de publicació: 23/11/2011