Roda informativa: Claudia Llosa presenta la pel·lícula "La teta asustada". IV Cicle Cinema d'Autor a l'Augusta

Roda informativa:
Dia: dijous, 2 de desembre de 2010
Hora: 17.30 hores
Lloc: sala de juntes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La directora de cinema Claudia Llosa atendrà els mitjans de comunicació interessats per parlar sobre la pel·lícula La teta asustada i la inclusió del film en el IV Cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, que organitza el Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

També hi assitiran el senyor Javier Picó, representant de la Caixa, i la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

Projecció cinematogràfica:
Dia: dijous, 2 de desembre de 2010

Hora: 20.30 hores
Lloc: Sala Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma


La directora de cinema Claudia Llosa presentarà i comentarà la pel·lícula La teta asustada (2009) a la quarta temporada del cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, organitzat per la UIB amb la col·laboració del Cinema Augusta. També hi assistirà la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d’Activitats Culturals de la UIB.

Claudia Llosa (Lima, 1976) és llicenciada en Direcció de Cinema per la Universitat de Lima. El 1998 continua estudis a la Universitat de Nova York i a Sundance, després de passar pel Newton College. La seva opera prima, Madeinusa, va ser premiada al Festival de l'Havana. Assoleix els majors èxits i reconeixements amb la pel·lícula La teta asustada (2009), que va obtenir el 2009 l'Ós d'Or en el Festival Internacional de Cinema de Berlín i el 2010 va ser nominada a l'Oscar en la categoria «Millor pel·lícula en idioma estranger».

La teta asustada conta la història de Fausta, una dona que té la malaltia del mateix nom, la qual es trasmet a través de la llet materna de les dones que foren violades o maltractades durant la guerra del terrorisme al Perú. La mort sobtada de la mare de la protagonista l’obligarà a fer front als seus temors i al secret que amaga al seu interior: s’ha introduït una patata a la vagina, com a escut, ja que només el fàstic atura els fastigosos. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 02/12/2010

Data de publicació: 01/12/2010