Reunió internacional a la UIB sobre la vespa asiàtica

Una vintena d'investigadors d'arreu del món es reuneixen els dies 22 i 23 de juny a la Universitat per analitzar la situació d'aquesta espècie invasora. La recerca sobre la vespa asiàtica a la UIB té el suport de la Unió Europea.

Inauguració
Dia: dijous, 22 de juny de 2017
Hora: 9.30 hores
Lloc: Sala de Graus, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

La Universitat de les Illes Balears organitza la reunió de treball Velutina Task Force, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de juny amb la participació d'una vintena d'investigadors d'arreu del món que són membres del grup COLOSS sobre la prevenció de la desaparició de les colònies d'abelles. La reunió permetrà posar en comú la situació actual de la vespa asiàtica i les darreres investigacions que s'han fet, així com elaborar un pla de futures actuacions.

Entre els investigadors que participaran a la reunió destaca el professor Moon Bo Choi, de la Universitat Nacional de Kyungpook (Corea del Sud), que impartirà la conferència inaugural, «Spread, impact and biology of Vespa velutina in South Korea».

A la inauguració hi intervindran el vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, doctor Jordi Llabrés; i el director general d'Espais Naturals i Biodiversitat del Govern de les Illes Balears, doctor Miquel Mir.

Atenció als mitjans
Dia: dijous, 22 de juny de 2017
Hora: 10.45 hores
Lloc: Sala de Graus, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

La doctora Mar Leza, professora del Departament de Biologia de la UIB i coordinadora d'aquesta reunió, atendrà els mitjans interessats el dijous 22 de juny a les 10.45 hores a la Sala de Graus de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos. 

La recerca que els investigadors de la UIB fan sobre la vespa asiàtica té el suport de la Unió Europea, que finança amb fons FEDER aquest projecte en el marc del PO FEDER 2014-2020 de les Illes Balears .

Data de l'esdeveniment: 22/06/2017

Data de publicació: 14/06/2017