Reunió del consorci Supramed a la UIB

Els investigadors de nou grups de recerca del projecte Consolider Supramed analitzaran els dies 2 i 3 de juny els avenços en el desenvolupament de nous composts bioactius amb acció antiinflamatòria, antitumoral i antiparasitària 

El IV Supramed Meeting reunirà els dies 2 i 3 de juny a Sa Riera una quarantena d’investigadors d’arreu de l’Estat per participar en la quarta reunió anual del consorci Supramed, que integra els grups de recerca participants en el projecte Consolider Supramolecular Chemistry applied to the Design, Synthesis and Evaluation of Bioactive Compounds of Antiinflamatory, Antitumour or Antiparasitic Action. La trobada l’organitzen els grups de recerca en Química Supramolecular i en Biologia Cel·lular del Càncer de la UIB, integrants del consorci Supramed.

En el marc del IV Supramed Meeting, els investigadors posaran en comú els darrers avenços assolits pels grups de recerca del consorci Supramed, que és una iniciativa de recerca que té com a objectiu desenvolupar nous agents terapèutics amb activitat antiparasitària, antiinflamatòria i antitumoral a partir de la coordinació de l’activitat investigadora de nous grups de recerca de diferents disciplines procedents de set institucions de recerca de l’Estat.

El consorci Supramed va ser una de les set úniques iniciatives de tot l’Estat que varen rebre finançament del programa Consolider-Ingenio en la convocatòria de 2010. Aquest programa estatal impulsa la recerca científica de primer nivell a través del finançament d’actuacions de gran envergadura i durada per a grups i centres públics de recerca que destaquen per la seva excel·lència. El projecte del consorci Supramed està finançat amb 4 milions d’euros per al període 2011-15.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 02/06/2014

Data de publicació: 29/05/2014