Representants de 15 centres universitaris de la UIB als pobles es reuneixen al campus en les III Jornades de Seguiment

Pla de millora en la comunicació entre centres universitaris i la UIB

Dia: 1 d'abril de 2008
Lloc: Escola d'Hoteleria de les Illes Balears
edifici Arxiduc Lluís Salvador
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Els representants de 15 centres universitàris de la UIB als pobles es reuneixen al campus de la Universitat, en el marc del Pla de millora en la comunicació entre els centres universitaris i la UIB, que organitza el Servei d'Informació de la Universitat.

Aquestes jornades s'adrecen als membres dels centres universitaris amb la intenció d'augmentar la coordinació i formar-los i dotar-los del material necessari per desenvolupar la seva tasca.

Us adjuntam el programa de les jornades:

9.30 h: Benvinguda i presentació de la jornada, a càrrec del doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural

9.45 h: Presentació del pla d'estudis de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears i les seves instal·lacions, a càrrec de la senyora Monika Farré, responsable de promoció de l'Escola d'Hoteleria

11.30 h: Cap a l'espai europeu d'educació superior: Noves titulacions de grau de la Universitat de les Illes Balears, a càrrec del doctor Juan José Montaño, director de l'Oficina de Convergència i Harmonització Europea.

12.30 h: El Servei d'Informació i els centres universitaris: Actuacions de relació i comunicació, a càrrec de la senyora Margalida Mas, cap del Servei d'Informació.

Data de publicació: 01/04/2008