Quatre professors de la UIB reben el premi al millor article teòric del congrés IFSA-EUSFLAT 2015

Els investigadors són membres del grup de recerca en Lògica Borrosa i Fusió de la Informació 

Els professors Margalida Mas Grimalt, Miquel Monserrat Antich, Daniel Ruiz-Aguilera i Joan Torrens Sastre, investigadors del grup de recerca en Lògica Borrosa i Fusió de la Informació (LOBFI) del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears, han estat guardonats amb el premi al millor article teòric del 16th World Congress of the International Fuzzy Systems Association (IFSA) i de la 9th Conference of the European Society for Fuzzy Logic and Technology (EUSFLAT), celebrats a Gijón del 30 de juny al 3 de juliol de 2015.

Aquests congressos són dos dels més prestigiosos en el camp de la lògica borrosa i hi han assistit prop de 300 participants d'arreu del món.

Al treball guardonat els autors estudien la generalització de la coneguda regla d'inferència modus ponens en l'àmbit del raonament aproximat, per a les residuals definides a partir d'uninormes.

Referència bibliogràfica:

Margarita Mas, Miquel Monserrat, Daniel Ruiz-Aguilera, Joan Torrens. «Residual implications derived from uninorms satisfying Modus Ponens». Proceedings of the 2015 Conference of the International Fuzzy Systems Association and the European Society for Fuzzy Logic and Technology, 2015, doi: 10.2991/ifsa-eusflat-15.2015.35 

Data de publicació: 15/07/2015