Pròxima parada: estudis de postgrau!

Premis Santander-UIB als millors estudiants de màster i doctorat

Del dilluns 3 al divendres 7 d'abril de 2017, el Centre d’Estudis de Postgrau i l’Escola de Doctorat de la UIB (CEP-EDUIB) dediquen una setmana a la presentació dels màsters oficials i doctorats. La idea és que les persones interessades puguin assistir a presentacions i actes on puguin conèixer amb detall els postgraus oficials de la UIB.

En la Setmana del Postgrau de la UIB podrem assistir també a conferències de temes d'actualitat, com la que es durà a terme al Club Diario de Mallorca: «Brexit: el largo camino a la encrucijada».

Es lliuraran els premis Santander als millors estudiants de màster i doctorat. Durant tota la setmana estaran exposats els pòsters del II Concurs de Pòsters de la Setmana de Postgrau (2017). Tothom que vulgui podrà votar el millor pòster.

Programa de la Setmana del Postgrau

Acte d’inauguració: premis Santander-UIB als millors estudiants de màster i doctorat

Dia: dilluns, 3 d’abril de 2017
Hora: 13 h
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de la Setmana del Postgrau i el lliurament dels premis Santander-UIB als millors estudiants de màster i doctorat de la UIB, guardons que compten amb el patrocini del Banc Santander, a través de Santander Universidades. Intervindran a l’acte la directora territorial del Banc Santander, senyora María José Macià; la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; i el vicerector d’Investigació i Postgrau, doctor Jaume Carot.

Durant l’acte, la doctoranda en Història de l’Art Maria Sebastián farà la conferència: «Arquitectura, turisme i contemporaneïtat a les Balears».

Els premis Santander-UIB reconeixen els vint alumnes amb millor expedient acadèmic que s’hagin matriculat a una titulació oficial de màster universitari de la UIB el curs 2016-17 i els 9 alumnes amb millor expedient acadèmic que estiguin matriculats a un programa oficial de doctorat de la UIB durant aquest mateix curs.

El Banc Santander col·labora des de l’any 2000 amb la UIB en el desenvolupament de diverses iniciatives a través de Santander Universidades. Des de fa 19 anys el banc, empresa que més inverteix en suport a l'educació en el món (Informe Varkey / UNESCO-Fortune 500), manté acords de col·laboració amb 1.200 universitats i institucions acadèmiques de 21 països.

Notícies relacionades

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 03/04/2017

Data de publicació: 29/03/2017