Proves de la fase local de la XXI Olimpíada de Química

Enguany hi participen 103 estudiants de 32 centres de segon de batxillerat de les Illes Balears

Dia: dijous, dia 21 de febrer de 2008
Hora: 10 h
Llocs:
Mallorca: Facultat de Ciències, edifici Mateu Orfila i Rotger,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma
Menorca: Seu universitària. Can Salort, carrer Major, 14, Alaior
Eivissa: Seu universitària. Carrer Bes, 9, Eivissa

Tindran lloc les proves de la fase local de la XXI Olimpíada de Química, organitzades pel Departament de Química de la UIB, l'Associació de Químics de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Químics, amb el suport i la col·laboració de la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

L'objectiu de les proves és estimular la creativitat i l'interès dels estudiants de l'últim any de secundària, hi poden participar tots els alumnes matriculats de segon curs de batxillerat de qualsevol centre públic, privat o concertat del districte universitari de les Illes Balears. Els tres primers classificats podran concórrer a la fase nacional, que dóna opció a participar a la fase internacional.

Enguany el nombre total de participants és de 103 estudiants de segon de batxillerat pertanyents a 32 centres de les Illes Balears. La participació de Menorca és de 7 estudiants de 2 centres i la d'Eivissa és de 10 estudiants de 5 centres. La resta són de Mallorca.

A les 9 hores està prevista la concentració dels estudiants i a les 9.30 h se celebrarà un petit acte de benvinguda. Hi seran presents el Dr. Antoni Miralles (degà de la Facultat de Ciències), la Dra. Josefa Donoso (directora del Departament de Química) i el Dr. Joan Frau (President de l'Associació de Químics de les Illes Balears).

El lliurament de premis als guanyadors es durà a terme el dia 17 de març de 2008 a les 19 hores la sala d'actes del Centre de Cultura Sa Nostra de Palma (carrer de la Concepció, 12). Els tres primers classificats accedeixen a la fase nacional que es farà a Castelló de l'1 al 4 de maig de 2008. La fase internacional serà a Budapest (Hongria), del 12 al 21 de juliol de 2008, i la fase iberoamericana, a Costa Rica, el mes d'octubre de 2008.

Documents relacionats

Data de publicació: 21/02/2008