Promotors tecnològics: una professió amb futur. VIII edició del programa de la UIB dirigit a titulats i alumnes de darrer curs

El període d’inscripció ja és obert

Sessió informativa: dimarts, 1 d'octubre, a les 13 hores a l'aula AA11 de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, campus universitari 

La Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears, FUEIB, posa en marxa una nova edició de Promotors Tecnològics de les Illes Balears. El programa, que començarà el dia 28 d’octubre, és una iniciativa de la Universitat de les Illes Balears promoguda per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i cofinançada pel Govern de les Illes Balears.

A partir d'aquesta setmana, els estudiants de darrer curs i titulats universitaris que hi estiguin interessats podran inscriure's i optar a una de les 30 places ofertes. En l’actualitat el programa compta amb el reconeixement de títol propi de postgrau de la UIB (16 crèdits europeus) com a Expert Universitari en Promoció de la Transferència del Coneixement i la Tecnologia - Promotors Tecnològics de les Illes Balears.

Promotors Tecnològics de les Illes Balears és un programa de beques formatives i laborals que té com a objectiu la preparació de professionals qualificats en la gestió de la innovació i la millora de la competitivitat de les empreses i les institucions. Amb la col·laboració de professors de la UIB, professionals i consultors experts, els alumnes aprenen a realitzar un diagnòstic tecnològic, preparar un projecte innovador en una empresa, conèixer les vies de finançament per als projectes R+D+I i les diferents eines de gestió de la innovació en una empresa. En una segona fase, els alumnes poden incorporar-se a una de les empreses participants, i amb la tutoria dels experts tenen l’oportunitat de treballar amb casos reals, preparar un projecte de R+D+I, aconseguir el millor finançament i assessorar l’empresa sobre la seva estratègia d’innovació. Per altra banda, per a les empreses és també una oportunitat per iniciar-se o bé consolidar-se en l’àmbit de la innovació i així ajudar-les a augmentar la seva competitivitat.

Documents relacionats

Data de publicació: 25/09/2013