Projecció de la pel·lícula "L'efecte aleatori", del director mallorquí Nofre Moyà

Amb aquesta projecció es clou la sisena edició del cicle Cinema d'Autor 

Projecció cinematogràfica
Dia: dijous, 27 de juny de 2013
Hora: 20.30 hores
Lloc: Sala Augusta,
avinguda de Joan March, 2, Palma 

El director mallorquí Nofre Moyà presentarà la pel·lículaL'efecte aleatori en el marc del cicle Cinema d’Autor, que organitza el Servei d’Activitats Culturals de la Universitat de les Illes Balears amb la col·laboració de l’Obra Social la Caixa. Després de la projecció es farà un col·loqui amb el director on es donaran detalls relacionats amb la seva creació i s’atendran les preguntes dels espectadors.

Amb aquesta projecció es clou la sisena edició d’aquest cicle de cinema que des del mes d’octubre de 2012 ha permès al públic assistir a la projecció de vuitpel·lícules amb la presència de directors i actors.

Nofre Moyà (Palma, 1964)

Després d’estudiar Audiovisuals a l’IDEP, Barcelona, i Cinematografia a la NYFA de Nova York, va treballar com a auxiliar de direcció en diversos llargmetratges: El tiempo de la felicidad de Manolo Iborra, Entre naranjos de Josefina Molina, Sword of honour de Bill Anderson i Mor’s Elling d’Eva Isaksen.

Amb la productora Palma Pictures ha treballat d’ajudant de direcció en més de dos-cents espots publicitaris per a marques com Toyota, Peugeot, Garnier, Vodaphone, Pepsi, Nestlé, Renault, Max Factor, etc., dirigint-ne alguns i també participant-hi com a director de segona unitat. En l’àmbit del documental, ha realitzat sèries de televisió com ara Illencs i La terra al cap, les dues per a IB3 TV, i diversos capítols de Memòria i oblit per a Televisió de Mallorca, així com els documentals Mondetrot, per a Canal Arte (La noche temática de TVE-2), El museu enfonsat per al programa 30 Minuts de TV3 o Estat d’exili, codirigit amb Javier González per a Televisió de Mallorca, IB3 i el programa 60 minuts de TV3.

D’altra banda, ha realitzat una desena de curtmetratges, entre els quals destaquen Dulse despertar (1991), Mobiliari d’ocasió (1999) o La pluja (2006), en alguns dels quals ha intervingut com a actor i en general n’ha escrit els guions. Els seus films han rebut premis al New York International Independent Film Festival, al Phoenix International Sci-Fi Film Festival, al Cinema Jove de València i a l’Art Jove de Palma, i han participat en festivals nacionals i internacionals de Grècia, Itàlia, Portugal, França i els EUA.

Temes relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/06/2013

Data de publicació: 25/06/2013