Primers resultats del Programa de Competència Familiar per a adolescents de 12 a 16 anys

Jornada de presentació dels resultats assolits en el marc d'aquest programa de suport a les famílies del Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social de la UIB, amb el suport del programa CaixaProinfància de l'Obra Social la Caixa  

Roda informativa
Dia: divendres, 9 de setembre de 2016
Hora: 10.30 hores
Lloc: Espai A, CaixaFòrum Palma, plaça de Weyler, 3, Palma 

Tindrà lloc la presentació als mitjans de l'informe de resultats de les primeres aplicacions del Programa de Competència Familiar (PCF) per a adolescents de 12 a 16 anys  per part del Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la Universitat de les Illes Balears. 

Hi intervindran el director corporatiu de l'Àrea Social de la Fundació Bancària la Caixa, senyor Marc Simón; la directora del GIFES, doctora Carme Orte; l'assessor del programa CaixaProinfància i investigador del GIFES doctor Lluís Ballester; i la coordinadora del programa CaixaProinfància a Mallorca, senyora Carme Muñoz. 

Jornada
Dia: divendres, 9 de setembre de 2016
Hora: de les 11 a les 12.30 hores
Lloc: espai A, CaixaFòrum Palma, plaça de Weyler, 3, Palma 

El Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la UIB presenta els primers resultats del Programa de Competència Familiar a les entitats que han participat en aquesta iniciativa i hi han donat suport.

Enfortir les famílies

El Programa de Competència Familiar és un programa que té com a objectiu enfortir les famílies per millorar-ne el funcionament i la capacitat de fer front a les dificultats quotidianes amb bons criteris educatius. No es tracta només d'ensenyar els pares a ser més bons pares, sinó de millorar les capacitats, les competències, de tota la família (pares, fills).

Durant quatre mesos, diverses famílies de Mallorca han participat en aquest programa, de la mà d'un important grup d'entitats del tercer sector. Aquesta intervenció, que s'ha fet sota la direcció tècnica del GIFES de la UIB, ha estat possible gràcies al suport del programa Caixa Proinfància, de l'Obra Social la Caixa, i ha tingut el suport de la Secretaria d'Estat d'Investigació del Ministeri d'Economia i Competitivitat.  

Data de l'esdeveniment: 09/09/2016

Data de publicació: 06/09/2016