Primer encontre del Batlle de Palma, José Hila, i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet, amb els seus equips de govern respectius

Dia: dijous, 16 de juliol de 2015
Hora: 16 hores
Lloc: Campus universitari, Palma

Aquesta tarda ha tingut lloc una reunió entre els equips de govern de l’Ajuntament de Palma, encapçalats pel Batlle José Hila i el Rector de la UIB Llorenç Huguet.

Es tracta de la primera reunió d’aquestes característiques que es realitza entre els governs municipals i universitari i ha tingut lloc a l’edifici Cas Jai, del campus universitari de Palma. Tant el rector Huguet com el batlle Hila han destacat que l’objectiu és obrir una nova etapa de col·laboració institucional que permeti reforçar els lligams entre universitat i ciutat, especialment en l’àmbit de la recerca i la innovació, així com de treballar conjuntament per fer de Palma ciutat universitària. 

Durant la reunió, ambdós equips han constatat l’existència de multitud de projectes i iniciatives que comparteixen el consistori i la universitat i que van des de l’àmbit cultural o educatiu fins a qüestions urbanístiques o vinculades a la mobilitat.

Data de l'esdeveniment: 16/07/2015

Data de publicació: 15/07/2015