Primer concert de Nadal de l'Orquestra UIB

Recital conjunt amb la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma 

Dia: diumenge, 16 de desembre de 2018
Hora: 19.30 hores
Lloc: església de Monti-sion, carrer de Monti-sion, Palma 

L'Orquestra Universitat de les Illes Balears (OUIB), dirigida per Xisco Amengual, i la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma (filial de la Coral UIB), dirigida per Santiago Francia, fan el concert de Nadal plegades. Es tracta del primer concert que ofereix l’Orquestra UIB (OUIB), formada per vint-i-cinc alumnes de la UIB i de recent creació.

El recital té dues parts: a la primera, cada conjunt farà la seva intervenció per separat: en el cas de l’OUIB, l’orquestra tocarà part de la Simfonia 40 en Sol menor, de W. A. Mozart, i Pavane, de G. Fauré; mentre que la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma cantarà part de la cantata Irene i la terra adormida, de Lucia Pietrelli i Francesc Vicenç, i Oh, Pretty woman / you got it (medley), de Roy Orbison i Bill Dees. En la segona part interpretaran conjuntament les cançons populars El petit vailet i Fum, fum, fum i el tema de Coldplay Viva la vida.

L’activitat és gratuïta, i heu de demanar les invitacions a través de l'adreça electrònica <sac@uib.cat> o bé recollir-les a l'església mitja hora abans del concert. 

Data de l'esdeveniment: 16/12/2018

Data de publicació: 13/12/2018