Presentació i projecció del documental «40 anys de la Coral Universitat de les Illes Balears», dirigit per Josep A. Pérez de Mendiola

Dia: dijous, 20 de desembre de 2018
Hora: 19 h
Lloc: edifici Sa Riera, Palma 
 

Tindrà lloc la presentació del documental 40 anys de la Coral Universitat de les Illes Balears, que ha estat produït per l’estudi Mr. Mood, amb guió i direcció del senyor Josep Antoni Pérez de Mendiola.

El documental fa un recorregut històric pels quaranta anys de la Coral de la UIB i pren com a base musical el Rèquiem de Fauré. Recull, així mateix, entrevistes amb persones vinculades a la història de la Coral, com el seu director i fundador Joan Company, el professor Climent Picornell, la cantant Maria del Mar Bonet, el baríton Joan Pons i el compositor i productor Antoni Parera Fons.

A la presentació i projecció hi assitiran el senyor Josep Antonio Pérez de Mendiola, director i guionista del documental; el senyor Joan Company, director fundador de la Coral UIB; la doctora Joana Maria Seguí, vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB.  

Data de publicació: 19/12/2018