Presentació del projecte SECURED a la Platja de Palma

És possible la seguretat a la xarxa sense utilitzar un antivirus? 

Dia: dilluns, 26 de setembre de 2016
Hora: 10 hores
Lloc: Laboratori d’Innovació, av. Amèrica, 11, Palma 

Presentació del projecte a càrrec del senyor Antonio Lioy, catedràtic del Politecnico di Torino i coordinador del projecte SECURED; el senyor Antoni Pastor, expert tecnològic en innovació de xarxes, GCTO Unit, Telefónica I+D; el doctor Bartomeu Alorda, director de la Càtedra Santander-UIB d’Innovació i Transferència i professor del Departament de Física de la UIB; el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears; i el senyor José Hila, batlle de Palma.

Després de la presentació, el senyor Maurici Socias, fundador de l’empresa MallorcaWiFi.com, explicarà les característiques de la xarxa Wi-Fi de Palma. Seguidament el doctor René Serral-Gracià, professor agregat de la Universitat Politècnica de Catalunya i membre del projecte, explicarà com s’ha implementat SECURED a la Platja de Palma (prova pilot).

L'execució de la prova pilot a la Platja de Palma ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, l'empresa MallorcaWifi.com i la Universitat de les Illes Balears, en el context de les ciutats intel·ligents (smartcity).

The SECURED Project (SECURity at the Network Edge), és un projecte europeu desenvolupat per un consorci format per: Politecnico di Torino, Hewlett-Packard LTD, Primetel, Telefónica Investigación y Desarrollo, SA, United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute, Universitat Politècnica de Catalunya i VTT Technical Research Centre of Finland

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/09/2016

Data de publicació: 23/09/2016