Presentació del programa Explorer Joves amb Idees, de foment de l'emprenedoria

Aquesta iniciativa la impulsa el Banc Santander amb la col·laboració de la UIB i PalmaActiva 

Dia: dimarts, 9 de gener de 2018
Hora: 16 hores
Lloc: aula 27 de l'edifici Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la presentació del programa Explorer Joves amb Idees. Hi intervindran el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet; el director de Banca Institucional de Banc Santander, senyor Bartomeu Canals; el vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, doctor Jordi Llabrés; la regidora de Turisme, Comerç i Treball de l'Ajuntament de Palma, senyora Joana Maria Adrover; la gerent de Palma Activa, senyora Susana Rinción; el president SECOT, el senyor Bernadí Seguí; el director gerent FUEIB, senyor Lluís Vegas; el cap del departament de l'Oficina de Transferència de Resultats i Investigació (OTRI), el senyor Antoni Morro; i el guanyador de l'anterior edició del programa YUZZ, senyor Tomeu Roig.

Explorer Joves amb Idees

El programa Explorer Joves amb Idees és un programa de foment de l’emprenedoria que impulsa el talent jove i la generació de projectes innovadors en un entorn digital, obert i col·laboratiu.

A les Illes Balears, Explorer compta amb el suport de la Universitat de les Illes Balears (UIB), a través del Vicerectorat d’Innovació i Relacions Institucionals i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i de l’agència de desenvolupament local PalmaActiva.

Aquesta iniciativa, impulsada pel Banc Santander a través de Santander Universidades, i coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), representa l'evolució de Santander YUZZ, un programa que en les seves vuit edicions ha potenciat els projectes de més de 4.200 joves i ha generat centenars d'empreses a tot el país.

Els seleccionats podran beneficiar-se de l'accés al nostre Explorer Space, un centre de cotreball de gran rendiment on desenvoluparan les seves idees de manera col·laborativa, es connectaran amb altres emprenedors i rebran assessorament i formació d'una xarxa de més de 200 experts en innovació i models de negoci.

Tots els participants comptaran amb el seguiment personalitzat d’un empresari sènior, procedent del Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial (SECOT), que farà les funcions de tutor i els guiarà en el desenvolupament del seu projecte empresarial.

En acabar els cinc mesos de formació i ideació, l’autor del projecte més ben valorat del nostre Explorer Space viatjarà, juntament amb altres cinquanta emprenedors de tot el país, a Silicon Valley (Califòrnia, EUA), el referent mundial en innovació i emprenedoria, on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques punteres, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el seu desenvolupament.

Gràcies a la col·laboració amb la Fundació EY, Explorer també compta amb el premi Woman Explorer Award, que ofereix 20.000 euros per finançar el millor projecte liderat per una emprenedora, i el premi d'innovació Disruptive Technology Explorer, impulsat per Indra, que oferirà 3.000 euros i assessorament d'experts d'Indraventures al projecte de negoci més innovador.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 09/01/2018

Data de publicació: 22/12/2017