Presentació del llibre «Les llegendes del centre del món»

Dia: dijous, 26 de setembre de 2019
Hora: 20 hores
Lloc: Llibreria Lluna, carrer del General Riera, 39 B, Palma
 

Tindrà lloc a la Llibreria Lluna la presentació del llibre Les llegendes del centre del món, edició a cura d'Andreu Ramis Puiggròs, amb les il·lustracions de Judit Morales i Adrià Gòdia. La presentació anirà a càrrec del doctor Miquel Sbert Garau i dels autors. El volum l'ha editat Edicions UIB.

De Les llegendes del centre del món, Andreu Ramis Puiggròs en diu, al pròleg: «és una aproximació al mite de l'omphalos o de l'axis mundi a l'illa de Mallorca. Un inventari d'indrets que, per una raó o una altra, foren considerats els punts que marcaven el centre de l'illa».

El pou de Judí, a Ruberts; la cova d'en Perico, a Costitx; el pou de Llorac, la cova d'en Dainat o el Pou, a Lloret; el pou de Solanda, a Sant Joan, i el pou de Son Servera, a Pina; així com el campanar de l'església de Sineu, el campanar dels Moros, a Montuïri, la torre de Son Gelabert d'Alt i el puig de Reig són les fites carregades de significats que concentren les llegendes sobre la ubicació del punt central del món a Mallorca.

Data de l'esdeveniment: 26/09/2019

Data de publicació: 23/09/2019