Presentació del llibre "La pedagogía social y la escuela"

L’obra desenvolupa una nova dimensió de la pedagogia social: la dimensió socioeducativa de la institució escolar

Dia: dimecres, 10 de desembre de 2014
Hora: 19 hores
Lloc: Embat Llibres, passatge de Joan XXIII, 5, E, Palma

Els doctors Carme Orte i Martí March, catedràtics del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la Universitat de les Illes Balears i membres del Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES), presentaran el llibre La pedagogía social y la escuela, del qual són coordinadors generals. També hi intervindran el doctor Antoni J. Colom, catedràtic de Teoria i Història de l'Educació, i el doctor Bernat Sureda, director del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques.

L’obra, publicada per Octaedro, pretén desenvolupar una de les noves dimensions de la pedagogia social: la dimensió socioeducativa de la institució escolar.

El llibre valoritza els aspectes socioeducatius de la institució escolar, reivindica l'escola com a espai socioeducatiu i aporta exemples concrets. Així mateix, els diferents autors fan una aportació al desenvolupament de la pedagogia social tant des d'una perspectiva acadèmica com des d'una perspectiva professional en un àmbit que necessita, en funció de la problemàtica que pateix l'escola a Espanya, programes d'intervenció socioeducativa en un sentit col·laboratiu entre la institució escolar, les famílies i la comunitat.

L'obra s’adreça als acadèmics i professionals de la pedagogia i de l'educació; als mestres i professors que treballen en l'educació primària i secundària, i als estudiants de les titulacions de grau de Pedagogia, Educació Social, Treball Social o Mestre i del Màster en Formació de Professorat de Secundària.

Data de l'esdeveniment: 10/12/2014

Data de publicació: 04/12/2014