Presentació del llibre "El patrimonio cultural de la Iglesia Católica en las Islas Baleares", de la professora de la UIB Catalina Pons-Estel

La publicació l’editen el Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca i el Bisbat de Mallorca

Dia: dimarts, 2 de març de 2011
Hora: 19.30 hores
Lloc: sala d’actes del Seminari Diocesà de Mallorca,
plaça de Sant Jeroni, 1, Palma

Tindrà lloc l’acte de presentació del llibre El patrimonio cultural de la Iglesia Católica en las Islas Balears. Los convenios con las administraciones públicas. El presentaran el senyor Joan Font, conseller insular de Cultura i Patrimoni; el senyor Joan Servera, vicari episcopal d’Afers Econòmics del Bisbat de Mallorca; i la doctora Catalina Pons-Estel, professora del Departament de Dret Públic de la UIB i autora del llibre.

El patrimonio cultural de la Iglesia Católica en las Islas Baleares. Los convenios con las administraciones públicas presenta 70 convenis sobre patrimoni cultural subscrits entre les diferents administracions públiques de les Illes Balears i les tres diòcesis de l’arxipèlag. L’objectiu principal de l’obra és donar a conèixer el marc de col·laboració i coordinació entre l’Església catòlica i la comunitat balear en matèria de patrimoni cultural.

La doctora Catalina Pons-Estel és professora de Dret Eclesiàstic de l’Estat a la UIB. Les seves principals línies de recerca són l’anàlisi del Dret autonòmic i del Dret matrimonial. Ha publicat diversos articles en revistes especialitzades i dos llibres Dret autonòmic i religió. El cas balear i El patrimonio cultural de la Iglesia Católica en las Islas Baleares. Los convenios con las administraciones públicas, que es presenta avui. A més, ha realitzat nombroses estades de recerca a Espanya i a l’estranger. És advocada especialista en Dret de família.

El llibre l’editen el Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca i el Bisbat de Mallorca.

Documents relacionats

  • TVM

          De nit amb Neus Albis ->> notícia minut <00.46.18>

Data de publicació: 02/03/2011