Presentació del llibre "Diccionari de partits polítics de les Illes Balears (1900-2008)"

L'obra ofereix una detallada evolució del panorama polític illenc a partir dels partits i organitzacions polítiques, les seves vicissituds i el seus resultats electorals

Dia: dijous, 7 de juny de 2012
Hora: 19 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma 

Tindrà lloc la presentació del llibre Diccionari de partits polítics de les Illes Balears (1900-2008), dirigit pels professors del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB Antoni Marimon i Sebastià Serra.

Hi intervindran el senyor Cristòfol Vidal, director de l'Institut d'Estudis Baleàrics; el doctor Miquel Duran, catedràtic d'Història Contemporània de la UIB; i els directors de l'obra, Antoni Marimon i Sebastià Serra. L'acte serà moderat per l'editor Lleonard Muntaner.

El llibre és una obra col·lectiva realitzada pels membres del grup d'Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani. El volum ofereix una detallada evolució de la trajectòria dels partits polítics de les Illes Balears, amb la seva ideologia, organització, els dirigents més destacats, la implantació, els congressos, les coalicions, escissions, publicacions i els resultats electorals, ja siguin en comicis municipals, insulars, estatals o europeus. A més, cada entrada inclou un apartat dedicat a la bibliografia i a les fonts. L’obra es completa amb un gran nombre d’imatges i amb un apèndix dedicat als resultats electorals.

El volum l'ha editat Lleonard Muntaner Editor amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

Documents relacionats

           Informatiu Balear ->> notícia minut <00.17.14>

  • Cadena SER

           "A vivir Baleares" (Entrevista a Sebastià Serra i Antoni Marimon)

Data de l'esdeveniment: 07/06/2012

Data de publicació: 06/06/2012